• ICT cloud specialist
  • Slagvaardig
  • Persoonlijke aanpak
  • Uitgebreide service
  • Een aanspreekpunt
  • Duurzaam
Vragen? Bel ons:
076 596 1391

Het team

 
Sylvia Ligterink Richard Daemen

Naast mede-eigenaar van Daemen-ICT is Sylvia ook oprichtster van kindertypecursus.nl.
Sylvia heeft als doel om ICT leuk en begrijpelijk te maken voor klanten, met handige en moderne ICT (cloud) oplossingen. Klanten moeten zich thuis voelen bij Daemen-ICT en daar besteedt Sylvia veel tijd en aandacht aan. Naast haar ondernemerschap heeft Sylvia een passie voor paardensport en reizen. Haar persoonlijke motto: Zeg wat je doet, doe wat je zegt!

 

Bijna 25 jaar geleden startte Richard zijn bedrijf: Daemen Networking ICT-Solutions. Het is zijn passie om mkb-ondernemers op een persoonlijke manier te ontzorgen op het gebied van ICT. Door gebruik te maken van Cloud oplossingen helpt hij ondernemers effectiever en efficiënter werken, waar en wanneer ze willen. Een betere balans creëren tussen werken en privé is het doel waar Richard voor staat.
Naast zijn ondernemerschap reist Richard graag en heeft hij een passie voor paarden(sport) en elektrisch rijden (Tesla).

 
Tommy Vreijsen Rowan Huijbregts

Tommy is de senior systeem- en netwerkbeheerder en troubleshooter van Daemen-ICT. Hij is een echte workaholic en geen probleem of uitdaging is hem te gek. Tommy werkt met veel plezier en zeer gedreven aan complexe problemen, net zo lang totdat hij een oplossing heeft. Hij staat niet alleen klaar voor de klanten, maar ook voor zijn collega's is hij de grote kennisvraagbaak.

 

Rowan is onze betrokken en enthousiaste netwerk- en systeembeheerder. Hij ziet overal kansen en mogelijkheden en vindt het leuk om net dat stapje extra te zetten. Niet alleen voor klanten, maar ook voor Daemen-ICT en zijn collega's. Naast zijn technische kennis is Rowan ook een erg betrokken collega die graag bezig is met het sociale aspect en met communicatie.

 
Irma Snepvangers Joey van Lisdonk

Irma zorgt voor structuur en overzicht in de dagelijkse hectiek. Ze verzorgt de administratie en plant klantafspraken voor het team. Verder ondersteunt Irma de directie en de helpdesk waar nodig. Irma is lekker recht voor zijn raap en zorgt dat alles in goede banen loopt bij Daemen-ICT.

 

 

Joey is onze telefonie (VOIP) specialist. Met zijn leergierige instelling heeft hij in korte tijd veel bijgeleerd en zijn doorzettingsvermogen stelt hij graag ten dienste van de klant om met de beste oplossingen te komen. Zijn vriendelijke uitstraling en gevoel voor humor maakt van Joey een belangrijke teamspeler binnen Daemen-ICT.

Bas Verhelst   
Bas Verhelst  

Bas is een enthousiaste collega die zich bij Daemen-ICT aan het ontwikkelen is.

Hij vindt het belangrijk dat afspraken naar klanten worden nagekomen en wint hiermee het vertrouwen bij de klant.

Bas is erg sociaal en vindt het belangrijk dat er een goede werksfeer is, deze positieve gedachtes brengt hij ook over naar onze klanten. 

  
  
Stijn Jansen  Refik Dedic

Stijn is een vrolijke collega die zich bij Daemen-ICT aan het ontwikkelen is tot een volwaardige en gedreven allround ICT-engineer. Hij vindt het belangrijk dat elke klant oprecht en eerlijk wordt behandeld. Hij vindt het ook belangrijk om een prettige werksfeer te kunnen creëren, zowel bij Daemen-ICT, maar zeker ook bij de klant. Naast zijn stage vindt hij het leuk om veel tijd door te brengen met zijn vrienden en zijn vriendin!

 

Refik is een prettige collega met een ruime ervaring in de ICT branche die graag het overzicht houdt. Voor hem komen respect en eerlijkheid op de eerste plaats. Hij is een echte teamplayer die graag een extra stapje zet om van een tevreden klant een blije klant te maken. Afspraak is afspraak. Zelfontwikkeling door het volgen van ICT trainingen is voor hem erg belangrijk en met een gezonde dosis ambitie gaat dit zeker goedkomen. In zijn vrije tijd doet hij graag leuke dingen met zijn familie, vrienden en natuurlijk zijn vriendin.
 

Onze online werken diensten:

Bel mij terug

Nieuwsbrief

Schrijf je in oor de nieuwsbrief en ontvang updates over de laatste ontwikkelingen in je mailbox.

Hulp op afstand

Helpdesk

De keiharde beloften van Daemen-ICT

Wij vormen graag een rots in de branding bij onze klanten. Zij vertrouwen ons hun totale ICT-omgeving toe, besparen hierdoor jaarlijks veel geld en zijn uiterst tevreden over onze dienstverlening. We vertellen u graag waarom!

Speedtest

Speedtest

Referentie Verlimex - Erik Verheijen

De Woningmakelaar van het Jaar 2013 én 2016 is al jaren tevreden klant bij Daemen ICT. Met een tiental makelaarskantoren in de regio Rotterdam, is Van Herk Makelaardij een...