• ICT cloud specialist
 • Slagvaardig
 • Persoonlijke aanpak
 • Uitgebreide service
 • Een aanspreekpunt
 • Duurzaam
Vragen? Bel ons:
076 596 1391

De Telecommunicatie specialist – Regio Breda

Bent u op zoek naar een ICT-bedrijf in de regio Breda waaraan u uw telecommunicatie volledig uit handen kunt geven? Daemen-ICT is als toonaangevend bedrijf betrokken bij de telecommunicatie in Breda, Tilburg, Roosendaal en Rotterdam. Als ICT-bedrijf in de regio Breda weten wij exact wat er speelt in de markt van telecommunicatie en streven wij ernaar onze klanten de allerbeste totaaloplossing te bieden. Als bedrijf wilt u natuurlijk te allen tijde goed verbonden zijn met uw klanten en dat is wat wij begrijpen!

Waarom professionele telecommunicatie?

Niets is zo vervelend als u met uw bedrijf in de regio Breda werkzaam bent en de telecommunicatie plotseling volledig of gedeeltelijk stil valt. Het internet ligt plat, u mist belangrijke telefoontjes en u bent ineens voor niemand meer bereikbaar, terwijl uw personeel wel moet worden doorbetaald. Het is daarom belangrijk te investeren in goede telecommunicatieapparatuur, zodat u met uw bedrijf in de regio Breda en Tilburg zich uitsluitend hoeft te focussen op zaken die er toe doen!

Lees ook ons artikel over telecommunicatie.

Telecommunicatie Breda

Professionele telecommunicatie van Rotterdam tot Antwerpen!

Bij Daemen-ICT hebben wij ruim 25 jaar ervaring op het gebied van telecommunicatie in de regio Breda. Of het nu gaat om het inrichten van een callcenter of een locatie om “het nieuwe werken” te implementeren. Wij weten als geen ander wat erbij komt kijken om alle systemen in één keer vlekkeloos te laten samenwerken.

De regio's waarin we werkzaam zijn:

 • Breda
 • Tilburg
 • Roosendaal
 • Dordrecht
 • Rotterdam
 • Antwerpen

Advies en ondersteuning standaard inbegrepen

Op de markt is veel aanbod van telecommunicatieapparatuur. Maar welke uitrusting is geschikt voor uw bedrijf? Samen met u kijken we naar een geschikte oplossing die in zowel de prijs als de kwaliteit het maximale rendement haalt.

Leveren en installeren in de regio Breda - Tilburg

Uiteraard leveren en installeren onze professionele monteurs uw gehele telecommunicatie bij uw bedrijf in de regio Breda. Vervolgens zorgen wij er ook voor dat uw telecommunicatie ook uitgebreid wordt getest. Daemen-ICT laat niks aan het toeval over!

Ons doel: Tevreden klanten in de regio Breda

Wij zijn pas tevreden zodra u dat ook bent. Wij werken er elke dag met ons hele team keihard aan om totaaloplossingen op het gebied van telecommunicatie naadloos te laten verlopen. Doordat wij in de regio Breda actief zijn zorgt dit voor een directe en persoonlijke relatie met onze klanten. Hetgeen wij als recept zien voor de perfecte samenwerking.

Zie ook onze referenties!

Onze online werken diensten:

Bel mij terug

Nieuwsbrief

Schrijf je in oor de nieuwsbrief en ontvang updates over de laatste ontwikkelingen in je mailbox.

Hulp op afstand

Helpdesk

10 op maat ICT-tips!

Bent u tevreden met de ICT binnen uw bedrijf? Vraag nu geheel vrijblijvend 10 op maat ICT-tips aan!

Beoordeling


Ruckus in de hospitality branche

Al sinds 2007 zijn wij klant bij Daemen ICT. De reden dat wij destijds gekozen voor hun dienstverlening was dat wij op zoek waren naar een bedrijf dat net zo vooruitkeek als...