• ICT cloud specialist
  • Slagvaardig
  • Persoonlijke aanpak
  • Uitgebreide service
  • Een aanspreekpunt
  • Duurzaam
Vragen? Bel ons:
076 596 1391

Office 365

Wilt u zakelijk online werken met Office 365? U bent eigenaar van een organisatie en u wilt besparen op uw ICT-kosten en tegelijkertijd af van investeringen, risico’s en onverwachte uitgaven? Dan helpen wij u graag verder met onze complete online werken oplossingen! Gebaseerd op MS Office 365!

Efficiënt online werken met Office 365

De Office 365-oplossingen die wij bieden ontzorgen u compleet. Via onze manier van online werken besteedt u alle ICT-zaken van uw bedrijf uit voor een vast bedrag per werkplek. U bespaart kosten en wij regelen alles: onderhoud, beveiliging, back-ups, rapportages etc.

Lees hierover meer in ons artikel  'de keiharde beloften van Daemen-ICT'. 

Data en software online

Met onze slimme online werken toepassingen gebaseerd op Office 365 staan al uw data en software superbeveiligd online. U heeft alleen ‘simpele computers’ nodig en uw medewerkers kunnen vanaf iedere locatie inloggen en werken. Simpeler kan het niet!

Geen investering

Normaliter is het nodig om te investeren in hardware en software. Dit is bij ons niet meer nodig! Wij werken met krachtige servers die u niet hoeft aan te schaffen. Het enige dat u en uw medewerkers nodig hebben zijn ‘simpele computers’. En heel flexibel: u betaalt per werkplek. Dit is al mogelijk vanaf € 1,- per dag.

Lees meer over onze Office 365 online werken oplossingen

Contact

Onze online werken diensten:

Bel mij terug

Nieuwsbrief

Schrijf je in oor de nieuwsbrief en ontvang updates over de laatste ontwikkelingen in je mailbox.

Hulp op afstand

Helpdesk

10 op maat ICT-tips!

Bent u tevreden met de ICT binnen uw bedrijf? Vraag nu geheel vrijblijvend 10 op maat ICT-tips aan!

7 tips om te besparen op zakelijke telefonie

Wilt u met uw bedrijf minimaal 20% besparen op zakelijke telefonie? Lees dan ons artikel: '7 tips om te besparen op zakelijke telefonie'.

Onze regio

Dordrecht, Rotterdam, Tilburg, Breda en Roosendaal 

De keiharde beloften van Daemen-ICT

Wij vormen graag een rots in de branding bij onze klanten. Zij vertrouwen ons hun totale ICT-omgeving toe, besparen hierdoor jaarlijks veel geld en zijn uiterst tevreden over onze dienstverlening. We vertellen u graag waarom!

Bent u onze ideale klant?

Onze klanten zijn uiterst tevreden! Zult u dat ook zijn? Herkent u zich als ideale klant?