• ICT cloud specialist
  • Slagvaardig
  • Persoonlijke aanpak
  • Uitgebreide service
  • Een aanspreekpunt
  • Duurzaam
Vragen? Bel ons:
076 596 1391

Draadloos netwerk

Wilt u een draadloos netwerk laten instellen? U bent eigenaar van een onderneming? En u wilt af van investeringen, risico’s en onverwachte uitgaven, maar tegelijkertijd wel besparen op uw ICT-kosten? En u heeft hulp nodig bij het instellen van een draadloos netwerk? Daemen-ICT helpt u graag verder! 

Lees hierover meer in ons artikel  'de keiharde beloften van Daemen-ICT'. 

Draadloos netwerk

Een draadloos netwerk biedt vele voordelen. Wij helpen u graag om een professioneel draadloos netwerk in uw bedrijf aan te leggen. Daarnaast  adviseren we ook u  graag over de mogelijkheden van onze dienst: online werken. Online werken is zeer makkelijk als u overal en altijd kunt inloggen via een professioneel aangelegd draadloos netwerk van Daemen ICT. U heeft niet perse meer een bekabeld netwerk meer nodig.  Beveiligd draadloos werken met uw personeel volledig vanuit de cloud, dat is de huidige realiteit !

Werken in de cloud

Via onze slimme online werken toepassingen staan al uw data en software superbeveiligd online. Uw medewerkers kunnen vanaf elke plek inloggen en aan de slag gaan – u heeft alleen ‘simpele computers’ nodig. Gemakkelijker bestaat niet!

Investeringen niet meer nodig

Hardware- en software-investeringen zijn normaal gesproken onontkoombaar. Dit is niet het geval bij onze draadloze netwerkoplossing! Wij werken met krachtige servers die u niet hoeft te kopen: het enige dat u en uw medewerkers nodig hebben zijn ‘simpele computers’. En heel flexibel: u betaalt per werkplek. Dit is reeds vanaf een bedrag van € 1,00- per maand.

Lees meer over onze draadloze netwerk / online werken oplossingen

Contact

Onze online werken diensten:

Bel mij terug

Nieuwsbrief

Schrijf je in oor de nieuwsbrief en ontvang updates over de laatste ontwikkelingen in je mailbox.

Hulp op afstand

Helpdesk

10 op maat ICT-tips!

Bent u tevreden met de ICT binnen uw bedrijf? Vraag nu geheel vrijblijvend 10 op maat ICT-tips aan!

7 tips om te besparen op zakelijke telefonie

Wilt u met uw bedrijf minimaal 20% besparen op zakelijke telefonie? Lees dan ons artikel: '7 tips om te besparen op zakelijke telefonie'.

Onze regio

Dordrecht, Rotterdam, Tilburg, Breda en Roosendaal 

De keiharde beloften van Daemen-ICT

Wij vormen graag een rots in de branding bij onze klanten. Zij vertrouwen ons hun totale ICT-omgeving toe, besparen hierdoor jaarlijks veel geld en zijn uiterst tevreden over onze dienstverlening. We vertellen u graag waarom!

Bent u onze ideale klant?

Onze klanten zijn uiterst tevreden! Zult u dat ook zijn? Herkent u zich als ideale klant?