15 december 2020

0 reacties

Het vertrouwen was dermate groot dat dat de doorslag gaf voor Daemen-ICT te kiezen

Betrokkenheid, deskundigheid en vakkennis. Dat zijn de kernwaarden van Bouwbedrijf Gelens in Etten-Leur. En die kernmerken zien zij ook graag terug bij hun leveranciers. Eric Goos, directeur van Bouwbedrijf Gelens, vertelt over hun overstap naar Daemen-ICT.

“Wij zochten meer professionaliteit en een betere service en vooral naar een beter systeem. Ons systeem was aan vervanging toe en over de partij waar we onze ICT hadden onder gebracht waren wij niet tevreden. Via een tip van een relatie waar wij de bouw voor hadden verzorgd hoorde ik dat zij hun ICT naar tevredenheid door Daemen-ICT hadden laten verzorgen. Het eerste contact met Daemen-ICT en daarna het offerte stadium waren professioneel en kundig. Het gaf me vertrouwen dat ze voldoende kennis hebben en mij het juiste aanboden. Het was niet dat de offerte van Daemen-ICT de goedkoopste was, maar het vertrouwen dat met Daemen-ICT alles goed zou functioneren was dermate groot dat dat de doorslag gaf voor hen te kiezen. Wij zijn voor de bouwvakvakantie van 2020 overgestapt en in de vakantie heeft Daemen-ICT alles voor ons overgezet en dat is allemaal prima gegaan.

We moesten – wat niet vreemd is in de opstartfase – veel gebruik maken van de helpdesk, omdat er dingen vastliepen of niet functioneerden maar ook die helpdesk werkt uitstekend. Al met al zijn wij tevreden hoe de gehele overgang naar Daemen-ICT gegaan is”.

Weten wat Daemen-ICT voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Gerelateerde artikelen


Update ivm Corona maatregelen


De mogelijkheden van thuiswerken vanwege het Corona virus


Daemen-ICT en Trined: glasvezel in Zundert en Etten-leur

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>