23 februari 2017

0 reacties

BNR Accountants & Adviseurs gaat voor de ervaring en expertise van Daemen-ICT

“UNIT4 is van cruciaal belang voor ons. Kennis van deze software is voor ons een vereiste bij de samenwerking met een ICT-partner,” aldus Bas Adriaensen van BNR Accountants & Adviseurs uit Roosendaal, een accountancykantoor gespecialiseerd in het MKB en de particuliere markt. De werkwijze van BNR Accountants & Adviseurs is praktisch, deskundig en informeel. “Hier lag meteen de klik met Daemen-ICT, we gaan voor dezelfde aanpak en aan kennis geen gebrek. Ze hebben alle expertise in huis die wij zoeken.”
Geen virusaanvallen
Bas Adriaensen van BNR Accountants & Adviseurs en Tommy Vreijsen kenden elkaar al persoonlijk. “We hadden destijds een andere partij die ons netwerk beheerde, maar we kwamen maar niet van virusaanvallen af. Zodoende gingen we op zoek naar een andere partner en kwamen we al snel bij Daemen-ICT terecht. Sindsdien zijn er geen virusaanvallen meer geweest.”
Richard Daemen: “De drie verschillende servers van BNR Accountants & Adviseurs zijn bij ons in beheer. Voor de overdracht zijn wij veel op locatie geweest en hebben zo alles één-op-één overgezet. De communicatie verliep direct goed. Op dit moment geven we ze veel informatie en advies, met het plan in 2018 al onze diensten geïntegreerd te hebben.”
Betrouwbare ICT-partner
“Als accountancykantoor werk je voornamelijk in softwarepakketten. Daar heb je een betrouwbare partner bij nodig die je kan ondersteunen waar nodig, alles up-to-date weet te houden en als er iets fout gaat, meteen weet wat te doen. Voor ons is het belangrijk dat UNIT4 blijft werken en Daemen-ICT heeft heel veel ervaring met deze software. ”
Snelle ICT-oplossing
Iedere klant heeft een vast contactpersoon bij BNR Accountants & Adviseurs. “Bij ons heb je dus altijd hetzelfde aanspreekpunt. Iets wat bijzonder wordt gewaardeerd door onze klanten aangezien het veelal om vertrouwelijke zaken gaat. Dezelfde werkwijze hebben wij met Daemen-ICT, één vast aanspreekpunt. Het fijne daaraan is dat je niet iedere keer de situatie hoeft uit te leggen. Op deze manier staat de juiste oplossing vaak sneller klaar.”
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Gerelateerde artikelen


Het vertrouwen was dermate groot dat dat de doorslag gaf voor Daemen-ICT te kiezen


De Lobel & Partners: Bij Daemen-ICT meer garanties en minder verrassingen


Persoonlijke aanpak en inhoudelijke kennis doorslaggevend in keuze Daemen-ICT

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>