• ICT cloud specialist
 • Slagvaardig
 • Persoonlijke aanpak
 • Uitgebreide service
 • Een aanspreekpunt
 • Duurzaam
Vragen? Bel ons:
076 596 1391

Intelligente Camera beveiliging


Er zijn tegenwoordig allerlei soorten beveiligingscamera's maar de Intelligente HD camera's geven uw bedrijf mogelijkheden waar traditionele VGA (COAX) camera niet aan kunnen tippen. De laatste jaren is er een enorm groeiende vraag naar preventieve en intelligente camera oplossingen. Door vooraf schades voorkomen is belangrijker dan achteraf de beelden te kunnen bekijken van wat er is gebeurd. Wat zijn dan precies de voordelen?

Kenmerken

 • Directe alarmopvolging op mobiel
 • Gecertificeerde verificatie door meldkamers
 • Ideaal platform voor ketenintegratie in de beveiligingsbranche
 • Combineert inbraakdetectie met videoverificatie
 • Beveiligde netwerkomgeving waarborgt de privacy
 • Laagdrempelige cloudservice
 • Future-proof middels managed software uitbreidingen
 • Haalt maximaal rendement uit bestaande installaties
 • Slimme camera-technologie = geavanceerde detectie

Waarom kiezen voor Intelligente HD camera's ?

In de foto hieronder ziet u wat een hogere pixeldichtheid doet met de kwaliteit en de opneem hoek van het beeld. Hoe meer Pixels hoe meer beeld je ziet dus hoe minder camera's er nodig zijn.

Intelligente Camera beveiliging

 

 

 

 

 

 

 

Intelligente Camera beveiliging

Voordelen van intelligente camerabewaking

Ten opzichte van de traditionele wijze van camerabewaking heeft intelligente HD camerabewaking zeer veel voordelen. Na een feilloos door camera’s vastgelegde inbraak, waarop alles goed is te zien, blijkt de pakkans van de daders vrijwel nihil en is de schade veelal geleden. Ook bent u vast wel bekend met beveiligingsmedewerkers die naar live camerabeelden (zouden moeten) kijken. Onderzoek van de Amerikaanse overheid wijst uit dat beveiligingsmedewerkers en centralisten na 30 minuten circa 90% van alle relevante camerabeelden missen. Door gebruik te maken van intelligente camerabewaking behoren bovenstaande voorbeelden tot het verleden. Bij een inbraakpoging alarmeren zij immers direct. Beveiligingsmedewerkers kunnen efficiënter worden ingezet doordat zij alleen aandacht aan de camerabeelden hoeven te geven indien het camerasysteem dit aangeeft. Hierdoor haalt u veel meer uit uw investering in camera’s en stijgt het niveau van uw beveiliging. Ten opzichte van radarsensoren en infrarood sensoren voor terreinbeveiliging is intelligent cameratoezicht veel betrouwbaarder en effectiever. Camera’s zijn minder gevoelig voor sabotage en belangrijker, de alarmen kunnen snel worden geverifieerd, waardoor er alleen actie wordt ondernomen als er echt iets aan de hand is. Dit zorgt voor een verlaging van de kosten voor de alarmopvolging door valsalarm.

Alarmverificatie

Per 1 april 2008 is er een overgangsfase ingegaan met betrekking tot de doorgifte van alarmmeldingen een de politie. Dit betekent dat de politie alleen aan geverifieerde alarmen de hoogste prioriteit geeft en doorgaans binnen 15 minuten ter plaatse is. Alarmen die niet geverifieerd worden, krijgen een lagere prioriteit omdat de waarschijnlijkheid van een vals alarm aanzienlijk is. 98% van alle aan de politie doorgegeven alarmen is vals.  Per 1 januari 2011 mag de Particuliere Alarm Centrale alleen nog geverifieerde alarmen doorgeven aan de politie. Op basis van de snelle reactietijden van de politie zijn de resultaten van actieve en intelligente camerabewaking aanzienlijk gestegen en een daadwerkelijke aanvulling op uw beveiligingsplan.

Wilt u weten wat Intelligente HD camerabewaking voor uw bedrijf  kan betekenen ? Maak een afspraak met onze beveiligingsexperts.

Contact

Onze online werken diensten:

Bel mij terug

Nieuwsbrief

Schrijf je in oor de nieuwsbrief en ontvang updates over de laatste ontwikkelingen in je mailbox.

Hulp op afstand

Helpdesk

Intelligente camerabeveiliging - auto's tellen

Intelligente camerabeveiliging - auto's volgen

Intelligente camerabeveiliging - mensen volgen

Intelligente camerabeveiliging - Vrouw en hond volgen

Intelligente camerabeveiliging - Indringer in verboden zone

10 op maat ICT-tips!

Bent u tevreden met de ICT binnen uw bedrijf? Vraag nu geheel vrijblijvend 10 op maat ICT-tips aan!