• ICT cloud specialist
 • Slagvaardig
 • Persoonlijke aanpak
 • Uitgebreide service
 • Een aanspreekpunt
 • Duurzaam
Vragen? Bel ons:
076 596 1391

Draadloze Wifi netwerken

De allerslimste WiFi oplossing

Door de toename van het gebruik van laptops, smartphones en tablet willen steeds meer bedrijven een goede en snelle Wifi oplossing. Wij realiseren daarom steeds meer WiFi netwerken die voorbereid zijn op toekomstige mogelijkheden en met een perfecte performance tegen een scherpe prijs. Daarom hebben wij gekozen voor de allerslimste oplossing op dit gebied: RUCKUS Wireless.

Smart WiFi

De kwaliteit van een mobiele oplossing wordt bepaald door de internetverbinding, de routers en de WiFi-spots. Elk onderdeel in deze keten moet voldoen aan een bepaalde norm. Daarbij is de Smart Wifi van specialist RUCKUS een ijzersterke schakel met een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding.

Draadloze Wifi netwerken

Kostenbeheersing

Daemen ICT biedt de RUCKUS-oplossing aan op basis van koop maar ook op basis van WaaS (Wireless as a Service). Zo hoeft u maar minimaal te investeren om een maximaal presterend draadloos netwerk in huis te halen. Daarbij kunt u desgewenst de kosten verdisconteren in een vaste prijs per jaar.

Specialistische kennis

Daemen ICT mag zich Authorized Top Dog Partner van RUCKUS Wireless noemen. Dat houdt onder meer in dat wij alle specialistische kennis in huis hebben om RUCKUS in bedrijfsnetwerken succesvol te implementeren. Voor klanten is de Top Dog-status dus vooral een extra garantie voor kwaliteit in de allerslimste WiFi-oplossingen.

Draadloze Wifi netwerken

Het ZoneFlex-systeem van RUCKUS is een compleet adaptief Smart WLAN-systeem met de kracht en de eenvoud waar het MKB om vraagt.

Specialist in Smart Wifi
RUCKUS Wireless staat als specialist voor een breed en beproefd spectrum aan WiFi-oplossingen, van stand-alone access points tot aan high-end draadloze netwerken.

De beste perfomance
Dankzij technieken als ChannelFly en BeamFlex ontwijken de access points automatisch WLAN-interferentie. Gevolg: altijd en overal de beste WiFi-performance.

Gebruikersgemak
ZoneFlex is volledig meshable en gemakkelijk en snel te installeren, configureren en uit te breiden.

De voordeligste oplossing
RUCKUS Wireless biedt meer features en functionaliteiten dan andere fabrikanten, terwijl er voor een netwerk vaak minder access points nodig zijn. De Total Cost of Ownership is daardoor lager dan bij welke andere oplossing ook.
Draadloze Wifi netwerken

Wie werken er al met Ruckus Wifi ?

Ruckus oplossingen zijn geschikt voor kleine MKB bedrijven maar ook voor grote organisatie. De volgende locaties zijn al voorzien van Ruckus oplossingen:

 • Golden Tulip de Keyser Breda
 • Zorgstichting 't Heem Udenhout
 • Winkelcentrum Zevenkamp Rotterdam
 • Schaatshal Thialf in Heerenveen
 • Zorgstichting het Heem (4 locaties met 100+ gebruikers)
 • Wifi Zeeland
 • De Uitmarkt in Amsterdam
 • Sterrenschool Aperldoorn

Wat kost dat

U kunt er voor kiezen om een Wifi oplossing aan te schaffen maar waarom kiest u er niet voor om alleen te betalen voor het gebruik ervan? Dat kan met onze WAAS (Wifi As A Service) dienst. Wij regelen het onderhoud en de updates. U wordt geen eigenaar en u betaald nooit teveel ! Dus wilt u een Wifi netwerk zonder zorgen kies dan voor onze WAAS dienst.

Probeer onze Ruckus draadloze netwerk oplossing gratis uit

Daemen ICT heeft geïnvesteerd in een ruim programma aan demo apparatuur. Hiermee is het mogelijk voor uw bedrijf om een oplossing eerst te testen alvorens u besluit om al-dan-niet over te gaan tot het aanschaffen van de geboden oplossing. Wij bieden u de mogelijkheid om een week lang te beschikken over de nieuwste WiFi technologie, welke volledig door Daemen ICT wordt geïnstalleerd en geconfigureerd. Vraag vandaag nog aan, en begin binnen enkele dagen met testen.

Bel mij terug

Onze online werken diensten:

Bel mij terug

Nieuwsbrief

Schrijf je in oor de nieuwsbrief en ontvang updates over de laatste ontwikkelingen in je mailbox.

Hulp op afstand

Helpdesk

10 op maat ICT-tips!

Bent u tevreden met de ICT binnen uw bedrijf? Vraag nu geheel vrijblijvend 10 op maat ICT-tips aan!

Ruckus video

Ruckus in de hospitality branche