Daemen ICT Wachtwoord en documentatie kluis

Met de ‘Daemen-ICT Wachtwoord en documentatie kluis’ kunt u uw wachtwoorden veilig bewaren. Het
programma geeft u één centrale plek waar u alle wachtwoorden veilig in opslaat. Extra handig: de wachtwoordenkluis vult uw opgeslagen wachtwoorden automatisch in op de juiste websites.

cloud desktop

/ Veilig uw wachtwoorden bewaren met Daemen-ICT Wachtwoord en documentatie kluis

Heeft u voor uw gevoel ook honderden wachtwoorden om te onthouden? Voor elk account moet u weer een nieuw wachtwoord bedenken. Daarnaast moet u ook nog om de zoveel tijd uw wachtwoorden wijzigen. Overal hetzelfde wachtwoord gebruiken is geen oplossing; dat is totaal niet veilig. Maar hoe onthoudt u nou welke verschillende wachtwoorden u heeft en bij welke applicatie welk wachtwoord hoort? Met de Daemen-ICT Wachtwoord en documentatie kluis wordt dit simpel. Onze wachtwoordenkluis is al beschikbaar vanaf €2,50 per gebruiker per maand.


/ Bescherm uw wachtwoorden tegen virussen en hacks

Waar heeft u uw wachtwoorden nu vastgelegd? Veel mensen zetten hun wachtwoorden in een Excelbestand dat verstopt staat op de computer of op een USB-stick. Anderen gebruiken een notitieblok om de wachtwoorden in bij te houden. Hoewel de meesten weten dat dit niet veilig is, moeten de wachtwoorden toch ergens opgeslagen worden voor de zekerheid. Dit brengt echter twee risico’s met zich mee:

  1. U heeft alleen toegang tot u wachtwoorden vanaf een specifieke werkplek of met die ene USB-stick.
  2. Het raakt makkelijk kwijt.
  3. Het maakt u kwetsbaar voor virussen en hacks.

document management
één wachtwoord

/ Daemen-ICT Wachtwoord en documentatie kluis beveiligt uw wachtwoorden in de cloud

Met Daemen-ICT Wachtwoord en documentatie kluis bewaart u uw wachtwoorden veilig. Het programma geeft u één centrale plek waar u uw wachtwoorden in opslaat. Daemen-ICT Wachtwoord en documentatie kluis is beveiligd in de Europese cloud van Amazon en wordt regelmatig geüpdatet, zodat ongewenste toegang tot uw wachtwoorden wordt voorkomen. Daarnaast is Daemen-ICT Wachtwoord en documentatie kluis overal en altijd beschikbaar, omdat het draait in de cloud. Zo bent u niet meer afhankelijk van dat ene papiertje of die ene computer waar uw wachtwoorden op staan.


Zo werkt de Daemen ICT Wachtwoord en documentatie kluis

De Daemen-ICT Wachtwoord en documentatie kluis opent u met een wachtwoord, maar dit is dan ook meteen het enige wachtwoord wat u moet onthouden. Vanaf Daemen-ICT Wachtwoord en documentatie kluis plakt u uw wachtwoorden simpel in de juiste applicaties of websites. Zo hoeft u uw wachtwoorden niet zelf te onthouden en in te typen.

Dus bent u al die wachtwoorden zat en wilt u hier een veilige oplossing voor? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u precies hoe u dit kunt implementeren en in gebruik nemen.

En wilt u weten of uw e-mailadres(sen) al eens op straat zijn te komen liggen tijdens een hack of datalek? Klik dan hier. 


daemen-ict werkplek

Uw ICT naar een hoger niveau door de experts van Daemen-ICT? 

>