Beste klanten, relaties en andere betrokkenen,
Het Coronavirus (COVID-19) heeft inmiddels een grote invloed op de volksgezondheid maar ook zakelijk merkt inmiddels iedereen dat de impact erg groot aan het worden is. Via dit bericht willen we jullie informeren over de waarborging van de continuïteit van Daemen ICT alsmede de maatregelen die we hebben genomen. Want elke bedrijfstak heeft zo zijn eigen uitdagingen op dit gebied en moet ingewikkelde keuzes maken. Je wilt er als bedrijf uiteraard alles aan doen om de kans op besmetting onderling zo klein mogelijk te maken.
Bij Daemen ICT staat de gezondheid van onze collega’s bovenaan. Dat is uiteraard om persoonlijke redenen maar ook omdat we hen juist heel hard nodig hebben om de continuïteit van onze dienstverlening op hoog niveau te houden.

alt=

Daarom hebben we de volgende maatregelen genomen:

  1. Wij houden de adviezen van het RIVM scherp in de gaten en zullen conform de adviezen handelen
  2. Onze dienstverlening is en blijft geheel gewaarborgd: ons digitale kantoor is en blijft open. Kantoor op de Waterman 5 is alleen op afspraak te bezoeken. Wij blijven telefonisch (0765961391) en per mail (info@daemen-ict.nl / helpdesk@daemen-ict.nl) bereikbaar.
  3. Klantafspraken gaan voornamelijk via telefoon en videoconferentie. Ook onze interne overleggen worden gevoerd via videoconferentie.
  4. Wij houden ons ook buiten kantoor aan de voorgeschreven hygiëne maatregelen.
  5. Indien de situatie vereist dat wij op locatie moeten komen zullen wij dat doen, mits er geen verhoogd gezondheidsrisico is.
  6. Voor niet essentiële werkzaamheden op locatie zal in overleg een oplossing worden gevonden.
  7. Wij nemen de komende tijd geen deel aan evenementen.

Verbeter uw productiviteit en efficiƫntie met de praktische en veilige oplossingen van Daemen ICT

Laatste nieuws en trends over beveiliging en ICT

Onze tevreden klanten over ons

9 / 10
Jan Los
10 / 10
Coen Luijten Goed IT bedrijf.
Lees alle recensies
Waar ben je naar op zoek?