• ICT cloud specialist
  • Slagvaardig
  • Persoonlijke aanpak
  • Uitgebreide service
  • Een aanspreekpunt
  • Duurzaam
Vragen? Bel ons:
076 596 1391

Mobile Security Pakket van Daemen-ICT

Altijd en overal kunnen werken wordt steeds belangrijker. Niet alleen als ondernemer bent u veel op pad, maar ook uw medewerkers zijn vaak onderweg. Door het nieuwe werken zijn uw medewerkers nu ook vaker thuis, onderweg of bij klanten te vinden met de laptop van de zaak. En dit brengt diverse beveiligingsrisico's met zich mee.

Altijd veilig werken

Via (openbare) wifi netwerken kunnen kwaadwillenden met een zogenaamde “Man in the middle aanval” toegang krijgen tot uw gegevens. Voor u als ondernemer is het daarom nog belangrijker geworden om hier passende software voor te hebben om de risico’s weg te nemen en iedereen altijd en overal veilig te laten werken. Waar ook ter wereld.

Mobile Security Pakket

Daemen-ICT heeft hier speciale software voor ontwikkeld. Met onze beveiligingssoftware wordt al het verkeer versleuteld en kunt u op ieder apparaat altijd veilig werken! Met het Mobile Security Pakket van Daemen-ICT bent u in één keer beschermd tegen alle veiligheidsrisico's die het mobiel werken met zich meebrengt! U werkt altijd overal veilig met één druk op de knop.

Nieuwsgierig geworden? Klik hier en lees verder.

Onze online werken diensten:

Bel mij terug

Nieuwsbrief

Schrijf je in oor de nieuwsbrief en ontvang updates over de laatste ontwikkelingen in je mailbox.

Hulp op afstand

Helpdesk

10 op maat ICT-tips!

Bent u tevreden met de ICT binnen uw bedrijf? Vraag nu geheel vrijblijvend 10 op maat ICT-tips aan!