• ICT cloud specialist
 • Slagvaardig
 • Persoonlijke aanpak
 • Uitgebreide service
 • Een aanspreekpunt
 • Duurzaam
Vragen? Bel ons:
076 596 1391

Microsoft introduceert het nieuwe Office 2016

Office 2016
Office 2016 voor Windows (en Mac) is vanaf nu verkrijgbaar. Met Office 2016 breekt een nieuw tijdperk aan van betere functies en apps die u het werk uit handen nemen. Office 2016 werkt perfect samen met Windows 10 en Office 365.

 

Samenwerking als toverwoord

Office 2016 richt zich op samenwerking op de werkvloer. Om dat proces te versnellen en versoepelen heeft Office 2016 meer geïntegreerde applicaties om het teams makkelijk te maken.

 • Het is mogelijk om in Word te werken met real-time co-authoring zodat u direct van elkaar kunt zien wat u wijzigt in een document. Dit geldt later voor alle apps.
 • Skype for Business is beschikbaar in alle apps, zodat u in elk document met elkaar kunt communiceren of vergaderen.
 • Office 365 Groups en Office 365 Planner zijn geïntegreerd in Office 2016 zodat inboxen, agenda’s en opslag gemakkelijk gedeeld zijn.

 

Tijd besparen

Dankzij alle apps, apparaten en tools is de huidige werkplek complex geworden. Office 2016 neemt u tijd uit handen dankzij:

 • Geoptimaliseerde Outlook 2016 met slimme inbox, snelle zoekfuncties en automatisch sorteren.
 • Updates voor Microsoft OneDrive for Business voor optimale synchronisatie
 • Tell Me en Smart Lookup die u helpen bij het vinden van de juiste Office commando’s en het integreren van internetbevindingen in uw document
 • Het intelligente Excel 2016 dat u helpt het optimale uit uw data te halen.
 • Dankzij de cloud-aangedreven lijst met recente documenten kunt u altijd verder waar u gebleven bent, of u nou via Office Online, mobiel of de apps werkt.

 

Het perfecte huwelijk met Windows 10

Samen met Windows 10 vormt Office 2016 het perfecte platform om goed te kunnen werken. Met Windows Hello is het eenvoudig om in te loggen zonder wachtwoorden. Via Office Mobile Apps en Continuum voor Windows telefoons gebruikt u uw smartphone als desktop.

 

Office 2016 voor uw onderneming

Met de verscherpte beveiliging van Office 2016 weet u zeker dat documenten intern blijven zolang u dat wilt. De ingebouwde Data Loss Prevention (DLP) verkleint het risico op het lekken van informatie via gedeelde documenten door middel van admin tools. Multifactor Authenticatie zorgt voor beveiligde toegang waar men ook inlogt. Enterprise Data protection (EDP) zorgt voor extra beveiliging van gedeelde content binnen bedrijfsgrenzen. Ook Visio 2016 en Project 2016 hebben een update ondergaan.

 Meer informatie over Office 2016 leest u via het Microsoft Office Blog.

Daemen ICT verzorgt de upgrade naar Office 2016 voor uw bedrijf!

Onze online werken diensten:

Bel mij terug

Nieuwsbrief

Schrijf je in oor de nieuwsbrief en ontvang updates over de laatste ontwikkelingen in je mailbox.

Hulp op afstand

Helpdesk

De keiharde beloften van Daemen-ICT

Wij vormen graag een rots in de branding bij onze klanten. Zij vertrouwen ons hun totale ICT-omgeving toe, besparen hierdoor jaarlijks veel geld en zijn uiterst tevreden over onze dienstverlening. We vertellen u graag waarom!

Helpdesk YoVoo


Voor ondersteuning kunt mailen naar helpdesk@daemen-ict.nl. Tijdens kantooruren kunt u ons bereiken op 076-5961391. Buiten kantooruren kunt u bellen op nummer: 085-4879500.


Status

Hieronder zullen wij u melden welke onderhoudswerkzaamheden er gepland zijn of welke actuele storingen er zijn. Op deze manier weet u altijd wat de actuele situatie is.
 
Huidige status:  YoVoo is online.

Intelligente camerabeveiliging - mensen volgen

De Boer, Storimans & Partners is meer dan 35 jaar een vertrouwde naam in de regio Breda. Wij onderscheiden ons door een frisse, heldere benadering van uw...