• ICT cloud specialist
  • Slagvaardig
  • Persoonlijke aanpak
  • Uitgebreide service
  • Een aanspreekpunt
  • Duurzaam
Vragen? Bel ons:
076 596 1391

Daemen-ICT haalt kosteloos elektronisch afval van haar klanten op


Daemen-ICT biedt haar klanten een nieuwe dienst aan; we gaan kosteloos uw elektronisch afval ophalen. Zo zorgen wij ervoor dat de oude elektronica niet op de afvalberg gedumpt wordt en kunnen we de kostbare grondstoffen die erin zitten, laten hergebruiken. Natuurlijk met de garantie dat gevoelige data op professionele en veilige wijze vernietigd wordt.

In samenwerking met Fair Gold Foundation steunen we met ons ingezamelde elektronisch afval een bijzonder herbebossingsproject in het bedreigde Zuid-Amerikaanse regenwoud; met drie afgedankte laptops planten we al een nieuwe boom.

Met deze dienst draagt Daemen-ICT bij aan het verduurzamen van onze branche en steunen we tegelijkertijd een prachtig initiatief voor een betere wereld. Samen maken we de wereld beter !

Heeft u elektronisch afval staan waarmee u bij kunt dragen aan dit project? Stuur een e-mail naar richard@daemen-ict.nl.
Fairgold Foundation Fairgold Foundation

Bel mij terug

Onze online werken diensten:

Bel mij terug

Nieuwsbrief

Schrijf je in oor de nieuwsbrief en ontvang updates over de laatste ontwikkelingen in je mailbox.

Hulp op afstand

Helpdesk

De keiharde beloften van Daemen-ICT

Wij vormen graag een rots in de branding bij onze klanten. Zij vertrouwen ons hun totale ICT-omgeving toe, besparen hierdoor jaarlijks veel geld en zijn uiterst tevreden over onze dienstverlening. We vertellen u graag waarom!

Hulp op afstand

Helpdesk

OZMO uitleg animatie

De Boer, Storimans & Partners is meer dan 35 jaar een vertrouwde naam in de regio Breda. Wij onderscheiden ons door een frisse, heldere benadering van uw...