3 februari 2020

0 reacties

Daemen-ICT en Trined: glasvezel in Zundert en Etten-leur

/ Waarom glasvezel?

Het huidige netwerk dat onder de grond ligt is grotendeels koper, maar toch heeft iedereen het over glasvezel. Dat komt omdat glasvezel een uitkomst biedt voor de toekomst.
De maximale internetsnelheid dat per adres gehaald kan worden via ADSL, is afhankelijk van de afstand van je kantoor tot de wijkcentrale. Hoe dichter je bij de wijkcentrale woont, hoe sneller je internet is.
/ Voordelen van een glasvezelnetwerk
Met glasvezel kun je veruit het snelst internetten. Het grote verschil met DSL en kabel is dat data wordt overgebracht via lichtsignalen. Bij DSL en kabel gebeurt dit middels stroomsignalen. Het signaal reist dus letterlijk met ‘de snelheid van het licht’.
In de praktijk komt dit neer op internetsnelheden tot wel 1000 Mbps! Verder werkt glasvezel ‘synchroon’, wat inhoudt dat de download- en uploadsnelheden hetzelfde zijn. Een filmpje versturen gaat met glasvezel daarom net zo snel als een filmpje ontvangen. En dankzij FTTH (Fiber to the Home) heeft de afstand van je huis tot de wijkcentrale bij glasvezel geen enkele invloed op de internetkwaliteit.
/ Razendsnel internet, nu én in de toekomst
TriNed biedt iedereen een eigen supersnelle aansluiting op het glasvezelnetwerk. Met glasvezel van TriNed doe je online alles wat je wil op ieder moment van de dag.
/ Constante kwaliteit, ook bij meerdere apparaten
Geen keuze maken tussen snelheid, kwaliteit of prijs. Met glasvezel van TriNed heb je van alles het beste. Met je eigen aansluiting profiteer je van supersnel en stabiel internet.
/ Up- en downloaden met dezelfde hoge snelheid
Het uploaden van bestanden gaat alleen met glasvezel net zo snel als het downloaden ervan.. En dat merk je! Bijvoorbeeld bij het sturen van grote bestanden, een fotoboek maken of thuiswerken.
Samen met Trined levert Daemen-ICT nu ook glasvezel in de gemeente Zundert en Etten-Leur.
Bestel eenvoudig glasvezel »

Gerelateerde artikelen


Het vertrouwen was dermate groot dat dat de doorslag gaf voor Daemen-ICT te kiezen


Update ivm Corona maatregelen


De mogelijkheden van thuiswerken vanwege het Corona virus

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>